Het Verhaal - Visie

Ruim 20 jaar geleden is Onno Knoppert gestart met Huis van Beleg. Met zijn passie voor kwaliteit, eten, hotellerie en gastvrijheid heeft Onno de mogelijkheid gekregen om van ROJABO een prachtig nieuw concept als Huis van Beleg te starten. Met aandacht voor kwaliteit, flexibiliteit en unieke food concepten heeft Onno Huis van Beleg een onderscheidend vermogen gegeven aan de bovenkant van het marktsegment.


Huis van Beleg is anders dan anderen. In de Foodservice was nog een flinke inhaal slag te maken. Met veel geduld, passie, liefdevolle mensen en trouwe collega’s om zich heen staat Huis van Beleg voor kwalitatieve producten waar de werknemer, cateraar, patiënt, restaurantgast van Nederland zich mee mag verwennen.

Al 20 jaar lang zorgt Huis van Beleg dat er een goede verhouding is tussen klant en Huis van Beleg. Hoe wij dit doen? Door te streven naar de beste producten, de mooiste uitstraling en op klantniveau te orderpicken.

Visie

Maar waarom wij nog niet bij jou thuis komen? Dat is een goede vraag, dus tijd voor uitbreiding!

Visie

Onder de naam Diervriendelijke Vleeswaren willen wij iedereen in Nederland blij maken met kwalitatief en diervriendelijk broodbeleg. Want kijk eens om je heen? Het merendeel van ons ontbijt en/of luncht met een boterham en verschillende soorten beleg.

Diervriendelijke Vleeswaren laat je zien waar het vleeswaren vandaan komt. En uiteraard allemaal met een diervriendelijke achtergrond. Het vleeswaren is op ambachtelijke wijze bereid, gepekeld, gerookt en gesneden zodat jij een plakje ham eet waar ham naar hoort te smaken. Geen geur-, kleur- en smaakstoffen maar pure ambacht…