Het verhaal

Klinkt het niet lekkerder om een product te eten dat gemaakt is met aandacht?

Wij geloven in liefde en passie voor eten. Of dat nu voor een stronk broccoli is, kaas of een stuk vlees.

Ambacht en aandacht maakt alles beter. Rust, ruimte en reinheid brengt onze producten tot waar we nu staan. Producten met een verhaal.

Het verhaal
Het verhaal

Beleg, borrel, bestellen

Heb je behoefte aan een lekkernij voor bij je zondags ontbijt, get-a-way lunch of tijdens een borrel met vrienden en familie? Bestel hier je diervriendelijke vleeswaren voor je broodbeleg, diner, borrel en vertel ons verhaal door.

Keuze

Jij, als consument, hebt eigenlijk drie keuzes. Je kan kiezen voor gangbare producen, biologische producten of producten die voorzien zijn van het Beter Leven Keurmerk.

Helaas krijgen niet alle boeren de mogelijkheid om te werken met het Beter Leven Keurmerk of kunnen zij er niet voor kiezen om biologische producten te verkopen.

Biologisch is niet voor een ieder rendabel genoeg terwijl er zat boeren zijn die zielsveel van hun dieren houden en de passie ook laten zien in hun houderij en uitvoering. En dat is waar wij bij om de hoek komen. Iedere boer met een innovatief concept, uitmuntende veehouderij en echt ambachtswerk proberen wij op te nemen in ons assortiment. Door een goed leven te geven aan de dieren ontstaat er zacht, mals en pittig vlees.

Het verhaal